Google Ads mainos­ratkaisut

mainonta

Googlen mainosmuodot

Tagomon Google ratkaisut kattavat kaikki Googlen tarjoamat mainosmuodot:

  • Hakusanamainonta
  • Displaymainonta
  • YouTube -mainonta
  • Remarketing -mainonta
  • Discovery -mainonta
  • Shopping -mainonta

Tagomon tapa toteuttaa Google Ads mainosratkaisuja on läpinäkyvä ja rehellinen. Teemme töitä aina asiakkaan omistamalla Google Ads tilillä. Mikäli sinulta ei tämmöistä löydy niin perustamme tilin puolestasi. Olemme sinulla töissä ja tavoitteemme on tehdä työmme mahdollisimman hyvin.

Pyydä tarjous Google tilin ylläpidosta >

hakusana

Google Hakusana­mainonta

Huolellisesti suunniteltu ja hyvin kohdennettu hakusanamainonta näyttää mainoksesi kaikkina vuorokauden aikoina juuri sinun potentiaaliselle kohdeyleisöllesi.

Hakusanamainonnalla on mahdollista mainostaa omaa yritystä netissä erittäin kustannustehokkaasti. Kampanjat saadaan kohdistettua paremmin, jonka johdosta mainos tavoittaa aidosti palveluistasi kiinnostuneet henkilöt.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

display

Google Display

Display-mainonta eli bannerimainonta on älykkäämpää kuin koskaan. Display-mainonnalla nostetaan oman brändin ja tuotteiden tunnettuutta verkossa liikkuvien tietoisuuteen näyttämällä heille mainoksia yrityksestä ja sen tuottamista palveluista. Display-mainontaa voi toteuttaa kaikille laitteille.

Käytämme erilaisia vaihtoehtoja mainonnan kohdentamisessa. Näkymällä verkossa oikealla hetkellä oikealle yleisölle on erittäin suuri merkitys, kun yrityksestä luodaan mielikuvaa ennen lopullista tarvetta palveluiden hankkimiselle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

remarketing

Google Remarketing

Remarketing tarkoittaa suomeksi käännettynä uudelleenmarkkinointia. Kampanjalla markkinoidaan yrityksesi palveluita ja tuotteita jo sivustolla käyneille ja palveluista kiinnostuneille henkilöille. Mainokset näkyvät Googlen verkostossa ja sillä tavoitetaan jo yli 90 % suomalaisista internetin käyttäjistä.

Mainonnan idea on saada kiinni ne kotisivuillasi vierailleet henkilöt, jotka olivat jo kiinnostuneita palveluistasi, mutta eivät jostain syystä tehneet lopullista tilausta. Remarketing-mainonnalla ollaan saatu aikaan suurta nousua kaupankäyntiin lähes jokaisella alalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

mobiili

Mobiili­mainonta

Mobiilimainonnan kasvu on räjähtämässä käsiin. Tällä hetkellä mobiililaitteita käytetään pöytäkoneita enemmän jo useassa maassa. Sama trendi on saapumassa Suomeen.

Mainonta on luonnollisesti siirtynyt sinne, missä käyttäjät liikkuvat. Mobiilimainontaa voidaan kohdentaa hakukoneisiin, sovelluksiin, sosiaaliseen mediaan ja natiivimainontana muun sisällön joukossa erilaisissa medioissa. Mobiilissa käyttäjä saadaan aktivoitua tekemään nopeampia päätöksiä ostamisen suhteen, kun mainonta ja ostamisen polku on rakennettu vaivattomaksi.

Pyydä Tagomon ammattilaista kertomaan lisää mobiilimainonnan hyödyistä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1100

Tagomolla on jo 1100 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Jim Karjalainen

Jimer Oy

Lue kokemus »

Mika Varjokumpu

Suomen Bussikoulutus Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomon tukema Roope Rusi paini upeasti U15 SM-kultaa

Tagomo aloitti vuonna 2020 sponsoriyhteistyön nuoren painijalupauksen, turkulaisen Roope Rusin kanssa.

Lue lisää »