Google Ads mainos­ratkaisut

mainonta

Verkko­mainonta

Verkkomainonta elää jatkuvassa murroksessa. On tärkeää tietää, missä asiakkaasi liikkuvat etsiessään tuotteitasi ja palveluitasi. Erilaisissa hakukoneissa ja sosiaalisissa medioissa liikkuu kaiken ikäisiä käyttäjiä, mutta kanava ei välttämättä ole sopiva sinun tuotteiden ja palveluiden mainostamiseen.

Mainostamme yritystäsi vain niissä kanavissa, jossa potentiaaliset asiakkaasi ovat. Tiedätkö sinä, mistä tavoitat parhaiten kohderyhmäsi?

hakusana

Google Hakusana­mainonta

Huolellisesti suunniteltu ja hyvin kohdennettu hakusanamainonta näyttää mainoksesi kaikkina vuorokauden aikoina juuri sinun potentiaaliselle kohdeyleisöllesi.

Hakusanamainonnalla on mahdollista mainostaa omaa yritystä netissä erittäin kustannustehokkaasti. Kampanjat saadaan kohdistettua paremmin, jonka johdosta mainos tavoittaa aidosti palveluistasi kiinnostuneet henkilöt.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

display

Google Display

Display-mainonta eli bannerimainonta on älykkäämpää kuin koskaan. Display-mainonnalla nostetaan oman brändin ja tuotteiden tunnettuutta verkossa liikkuvien tietoisuuteen näyttämällä heille mainoksia yrityksestä ja sen tuottamista palveluista. Display-mainontaa voi toteuttaa kaikille laitteille.

Käytämme erilaisia vaihtoehtoja mainonnan kohdentamisessa. Näkymällä verkossa oikealla hetkellä oikealle yleisölle on erittäin suuri merkitys, kun yrityksestä luodaan mielikuvaa ennen lopullista tarvetta palveluiden hankkimiselle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

remarketing

Google Remarketing

Remarketing tarkoittaa suomeksi käännettynä uudelleenmarkkinointia. Kampanjalla markkinoidaan yrityksesi palveluita ja tuotteita jo sivustolla käyneille ja palveluista kiinnostuneille henkilöille. Mainokset näkyvät Googlen verkostossa ja sillä tavoitetaan jo yli 90 % suomalaisista internetin käyttäjistä.

Mainonnan idea on saada kiinni ne kotisivuillasi vierailleet henkilöt, jotka olivat jo kiinnostuneita palveluistasi, mutta eivät jostain syystä tehneet lopullista tilausta. Remarketing-mainonnalla ollaan saatu aikaan suurta nousua kaupankäyntiin lähes jokaisella alalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

mobiili

Mobiili­mainonta

Mobiilimainonnan kasvu on räjähtämässä käsiin. Tällä hetkellä mobiillaitteita käytetään pöytäkoneita enemmän jo useassa maassa. Sama trendi on saapumassa Suomeen.

Mainonta on luonnollisesti siirtynyt sinne, missä käyttäjät liikkuvat. Mobiilimainontaa voidaan kohdentaa hakukoneisiin, sovelluksiin, sosiaaliseen mediaan ja natiivimainontana muun sisällön joukossa erilaisissa medioissa. Mobiilissa käyttäjä saadaan aktivoitua tekemään nopeampia päätöksiä ostamisen suhteen, kun mainonta ja ostamisen polku on rakennettu vaivattomaksi.

Pyydä Tagomon ammattilaista kertomaan lisää mobiilimainonnan hyödyistä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

96%

Asiakkaistamme ilmoitti olevansa tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen toimittamaamme palveluumme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

850

Tagomolla on jo yli 850 kotisivuasiakasta

3h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Janni Grönfors-Peltonen

Kukkakauppa Kukka Fiori

Lue kokemus »

Päivi Oinaala

RaksaÄssä Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomo helpottaa laskutusehtoja poikkeustilan vuoksi

Lue lisää »