Yrittäjälle suunniteltu kotisivu­ratkaisu

Mobiili

Mobiiliystävälliset kotisivut yrityksille

Kotisivujen taustalla on Tagomon oma CMS-alusta, joka on erityisesti yrittäjille suunniteltu responsiivinen julkaisujärjestelmä. Järjestelmä tarjoaa kaikki tarvittavat ominaisuudet liiketoimintasi tueksi. Selkeä navigointi, räätälöitävät yhteydenottolomakkeet ja monipuoliset sivupohjat takaavat teksti- ja kuvasisällölle satoja erilaisia ulkoasuvaihtoehtoja, jotka toimivat pöytäkoneella, tabletilla ja mobiililaitteilla. Sivujen päivittäminen on helppoa ja nopeaa.

Pyydä tarjous kotisivuista »

Huolenpito

Huolenpitosopimus yrityksesi tukena

Olemme sinuun säännöllisesti yhteydessä. Näin huolehdimme, että kotisivusi ovat aina ajan tasalla.

Huolenpitosopimuksella varmistamme, että tavoitat kaikki kohderyhmäsi verkossa laitteesta riippumatta. Autamme sinua ymmärtämään omia asiakkaitasi ja heidän tarpeitaan. Pidämme huolen, että kotisivusi toimivat aina uusimmilla laitteilla ja ne ovat tietoturva-asioiden osalta ajantasalla sekä toimivat nopeasti loppuasiakkaallesi. 

Huolenpitomme sisältää aina henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa voit kommunikoida nykyaikaisin menetelmin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Kaikki, mitä kotisivuilta tarvitset

Kehitimme Tagomo CMS -kotisivualustan vastaamaan yrittäjän tarpeita. Usein kotisivujen julkaisujärjestelmä on kehitetty sivujen tekijöille, jolloin sitä on vaikea ylläpitää ja päivittää. Palvelumme sisältää vain sinulle tärkeitä ominaisuuksia.

Oma Tagomo

Oma tagomo on työkalu sinulle. Tavoitteemme on tehdä kotisivujen ylläpitämisestä yhtä helppoa kuin Facebookin päivittäminen.

Helpot käyttää

Rakennamme kotisivut responsiivisesti eli ne toimivat kaikilla laitteilla. Kehitämme asikkaasi käyttökokemusta jatkuvasti. Tagomon asiakkaana saat uusimmat päivitykset veloituksetta käyttöösi.

Sisällön­tuotanto

Tagomolta ostetut kotisivut pitävät sisällään ammattitasoisen sisällöntuotannon. Sinun tehtäväksi jää vastata sisällöntuotannon soittoon ja antaa meille 20 minuuttia aikaasi. Tuotamme tekstit aina hakukoneystävällisiksi.

Maksuturva

Luotamme osaamiseemme niin paljon, että lupaamme kaikkiin kotisivukauppoihin täyden tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen, saat rahasi takaisin. Lue palvelulupauksemme »

Huolenpito

Kotisivut tarvitsevat toimiakseen domainin, palvelintilan sekä nimipalvelimet. Lisäksi tarvitset julkaisualustan, tekniset päivitykset sekä tietoturvapäivitykset. Sivuja pitää pystyä myös päivittämään helposti. Tämä on huolenpitopalvelumme.

Sähköpostit

Tarvitsetko myös sähköpostit? Tarjoamme markkinoiden parhaat ja käytetyimmät yrityssähköpostiratkaisut. Katsotaan yhdessä sinulle toimivin palveluntarjoaja.

Mobiili

Yritys tarvitsee älypuhelimella toimivat kotisivut

Mobiilikäyttö on kasvanut räjähdysmäisesti. Suomalaisista 73% käyttää nettiä monta kertaa päivässä kännykän ollessa suosituin laite netin käyttöön*. Useilla yrityksillä ei tästä huolimatta ole vielä mobiilioptimoituja kotisivuja. Mobiilioptimoidut kotisivut ovat käyttäjäystävälliset, minkä lisäksi ne tuovat etumatkaa kilpailijoihin. Mobiilioptimoidut kotisivut tuovat myös enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, sillä Google suosii niitä hakutuloksissaan. 

* Lähde: Tilastokeskus

96%

Asiakkaistamme ilmoitti olevansa tyytyväinen tai erittäin tyytyväinen toimittamaamme palveluumme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

850

Tagomolla on jo yli 850 kotisivuasiakasta

3h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Antti Punavaara

Prigi Oy

Lue kokemus »

Helena Sopen-Luoma

Unihome Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomo helpottaa laskutusehtoja poikkeustilan vuoksi

Lue lisää »