Adagar Oy

Referenssi

Adagar Oy

Asiakas

Adagar Oy

“En uskaltanut toivoa tuloksia, joita saavutimme Tagomon kanssa työntekijöiden rekrytoinnissa”

Uudet kotisivut julkaistiin toukokuussa 2021. Rekrytointia tehostettiin Googlen verkostossa Display-mainonnan avulla.

Adagar Oy palvelee yrityksiä Porissa ja Satakunnan alueella monipuolisesti rakennusalan tehtävistä työkoneiden vuokraamiseen. 

Osaaminen korostuu vaativissa uudisrakentamisen, betoni-injektointien ja erilaisten mattotöiden kohteissa, joita toteutetaan pääsääntöisesti alihankintana Porin ja Ulvilan kaupungeille ja kunnille sekä isoille rakennusalan yrityksille. 

“Projektit tulevat Porin alueella usein puskaradion kautta. Urakoitsijat ja tilaajat tuntevat meidät tunnollisena tekijänä, joka ei tingi laadusta ja pitää kiinni sovitusta aikataulusta. Meidän jälkiämme ei tarvitse korjata”, yrittäjänä menestynyt Aleksi Salmi aloittaa. 

“Hyvät referenssit vaikuttivat positiivisesti ostopäätökseen”

Uusien kotisivujen hankkiminen oli ollut tapetilla jo pidemmän aikaa.

“Sisältö ja kuvat eivät enää vastanneet nykypäivää. Halusimme päivittää kotisivut, jotta pystyisimme antamaan luotettavan kuvan uusille kumppaneille ja rekrytoimaan uusia työntekijöitä.”

Asiakaspäällikkö Emma Lehtisaari oli yhteydessä Aleksiin keväällä 2021.

“Emma otti yhteyttä, kertoi Tagomon palveluista ja tarjosi meille sopivaa vaihtoehtoa. Suostuin siinä puhelun aikana heti yhteistyöhön, sillä referenssinne meidän alaltamme olivat juuri sitä, mihin suuntaan halusin viedä yritystämme uusien kotisivujen avulla.”

Uudet kotisivut julkaistiin toukokuussa 2021. Kiireisen kesän jälkeen yhteistyötä jatkettiin syksyllä kehittämällä verkkosivustoa uusien työntekijöiden rekrytoinnissa. Rekrytointia tehostettiin Googlen verkostossa Display-mainonnan avulla.

“Saan viikoittain useita työhakemuksia, joista on helppo poimia parhaat päältä”

“Sanoin Emmalle, etten olisi ikinä uskonut mainonnan tuottavan niin hyviä tuloksia. Mainonta on tuottanut parempia tuloksia kuin lehti-ilmoitukset, joiden varassa olemme ennen etsineet uusia työntekijöitä. Nyt meidän yrityksemme nimen voi nähdä muuallakin kuin autojen teippauksissa”, Salmi kiittää.

“Meillä on hakijoita kohtaan kovat kriteerit, jotta voimme turvata palvelun laadun. Tykkään tästä luodusta mallista, sillä saamme tasaisesti hyviä hakemuksia ja niiden kautta palkattua uusia ammattilaisia taloon tukemaan kasvua.”

“Vuoden 2022 tavoitteena on 20 % kasvu ja henkilöstön tuplaaminen”

Uudet kotisivut ja onnistuneet rekrytoinnit ovat mahdollistaneet tilauskannan kasvattamisen. Adagar tavoittelee loppuvuoden aikana 20 % kasvua ja henkilömäärän tuplaamista. 

“Olemme voineet ottaa enemmän urakoita vastaan, kun meillä on riittävästi osaavaa henkilökuntaa. Tämän vuoden kunnianhimoinen tavoitteemme on kasvattaa liikevaihtoa 20 %”, Salmi kertoo yhteistyön tavoitteista.

Tällä hetkellä kasvuvauhti on Salmen kertoman mukaan noin 10 %.

“Uudet kotisivut ja työntekijät ovat mahdollistaneet kasvun. Suosittelen Tagomoa ehdottomasti kaikille yrityksille.”

Kotisivut

www.adagar.fi

Jaa referenssi


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia