Konevuokraamo Rentti

Referenssi

Konevuokraamo Rentti

Asiakas

Konevuokraamo Rentti

“Palvelu on helppo jalkauttaa tuottamaan aitoa hyötyä, kun kumppanin ymmärrys meidän toiminnasta on niin syvällä tasolla”

Konevuokraamo Rentti on valtakunnallisesti toimiva maanrakennuskoneiden maahantuoja.

Konevuokraamo Rentti / Tracwest Oy toimii Case- ja McCloskey -maanrakennuskoneiden maahantuojana ja konevuokrauksen pioneerina Suomessa. Rentti työllistää yli 20 henkilöä Honkajoella, Pirkkalassa ja Vantaalla. Yritys mielletään luotettavaksi kumppaniksi ja hyvän asiakaspalvelun tuottajaksi. “Tehdään niin kuin luvataan. Toimimme maatalouden ja maanrakennuksen molemmilla puolilla tarjoamalla asiakkaillemme uusia koneita sekä konevuokrausta. Ostamme myös käytettyjä koneita ja korjaamme niitä maanviljelijöille ja maanrakentajille”, Toimitusjohtaja Juha Leivo aloittaa keskustelun.

“Oltiin menetetty usko Google markkinointiin aikaisempien kokemusten perusteella. Tiedostamme, että on kuitenkin pakko mennä mukaan digimaailmaan, jossa kaikki muutkin ovat. Meidän vuokrauspalveluista vastaava Konsta Ala-Kantti tunsi Lilli Päivärinnan, joten kynnys yhteydenotolle oli tavanomaista matalampi.”

“Asiat lähtivät heti alussa hyvään suuntaan ja hommia hoidettiin kansantajuisesti meidän kanssa”

Yhteistyö aloitettiin Tagomon Google Pilotilla, jonka jälkeen palvelua jatkettiin kiinteällä kuukausiveloituksella kanavissa, jotka tuottivat toivotut konversiot. “Olin siinä yhteistyön alussakin vielä hyvin skeptinen, mutta asiat lähtivät heti alussa hyvään suuntaan ja hommia hoidettiin kansantajuisesti meidän kanssa. Tagomo osaa avata termit ja ajatuksen niin, että asiakas ymmärtää. Ei nettislangia, mitä me konemiehet ja muut yrittäjät emme aina ymmärrä.”

Juha antaa Tagomolle kiitosta Rentin toiminnan ymmärtämisestä. “Palvelu on helppo jalkauttaa tuottamaan aitoa hyötyä, kun kumppanin ymmärrys meidän omasta toiminnasta on niin syvällä tasolla.”

“Teemme isosti lehtimainontaa ja somemainontaa. Tagomo on tuottanut meille Chatbotin asiakaspalvelun tueksi, Googlen hakusanamainontaa sekä Display mainontaa. Teidän tuottamia raportteja on helppo seurata ja tuloksia käydään säännöllisesti läpi Lillin ja oman porukan kanssa”, Leivo kiittää.

“Kyselyt ovat kasvaneet valtavasti. En olisi ikinä uskonut tähän”

Uusien mainoskanavien avulla Rentin tunnettuus ja yhteydenotot ovat kasvaneet merkittävästi. “En osaa ilmoittaa suoria lukuja, mutta kyselyiden määrä on noussut huomattavasti. Olemme nostaneet yrityksemme presenssiä ja saaneet paljon uusia asiakkaita palveluiden piiriin.”

Uusimpien lukujen tutkimisen jälkeen huomasimme, että suurin osa maksavista asiakkaista tulee tällä hetkellä Googlen mainoksista orgaanisen (ilmaisen) haun sijaan. “Tätä en vielä tiennyt, sillä en itse päässyt aiemmin tällä viikolla kuuntelemaan Lillin tuomia uusia uutisia. Meidän Konsta on toiminut suurena apuna yhteistyön kehittämisessä ja työn seuraamisessa.”

“Teillä on tuotteet ja paketointi kunnossa”

Rentti luottaa jatkossakin Tagomon osaamiseen. “Voin ehdottomasti suositella Tagomoa kaikille yrittäjille.”

Kiitämme Juhaa haastattelusta ja toivotamme Rentille erinomaista vuotta 2022.

Kotisivut

www.rentti.com

Jaa referenssi


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia