Mikko Kurikka Oy

Referenssi

Mikko Kurikka Oy

Asiakas

Mikko Kurikka Oy

Lukuaika

~2min

"Sivutyöstäni on tulossa minulle kokopäivätyö"

Tagomo muuttaa yrittäjien elämää. Nyt puu- ja parkettilattioiden ammattilainen Mikko Kurikka kertoo oman tarinansa.

Yrittäjä Mikko Kurikka päätyi parkettihommien pariin aikoinaan isänsä jalanjäljissä. Hän taituroi lattioita aikansa Oulun seudulla ja Turkuun muutettuaan jatkoi sivutyötään uusissa maisemissa.

“Vapaana oli erinomainen domain-osoite parketinhionta.fi, jonka avulla Tagomo sai minut vakuutettua kotisivuprojektista. Kyllähän siitä hyötyä oli, sillä kotisivut haukkuivat hintansa jo ensimmäisellä viikolla takaisin”, Mikko muistelee tyytyväisenä vastatessaan puhelimeen Espanjan Torreviejan auringonpaisteesta.

Kotisivut tekivät tehtävänsä ja uudet asiakkaat alkoivat löytää Mikon lattiapalvelut sivujen ansiosta yhä helpommin. Mikko kiittää Tagomoa erityisesti siitä, että kotisivut ovat palvelleet häntä moitteetta jo useamman vuoden.

“En ole mikään it-nörtti enkä osaaja, mutta Tagomon kanssa homma toimii. Turhasta en maksa, mutta laadusta pitää vähän maksaa. Mikään ei ole niin kamalan näköistä kuin siskontytön pojan veljen naapurin tekemät kotisivut”, Mikko sanoo ja nauraa.

Lisäksi Kurikka paukutteli alkuun viidakkorumpua varsin ahkerasti. Seuraavaksi oli aika valjastaa Google-mainonta mukaan remmiin.

Mikko Kurikka Oy

“Vähitellen alkoi realisoitua, että verkossa pitäisi näkyä muutenkin. Viidakkorumpukin on tärkeä, mutta yhdessä Google-mainonnan kanssa ne muodostavat erinomaisen combon”, Mikko juttelee.

Mikko Kurikka on tehnyt viime vuodet kahta työtä lähes yötä päivää. Nyt parkettihommat ovat vallanneet alaa sen verran tehokkaasti, että mies suunnittelee keskittyvänsä jatkossa vain niihin.

“Minulla on ollut alusta saakka sellainen “kyllä sitä aina yhden lattian lähtee tekemään” -mentaliteetti. Lattiakeikkaa on nykyisin niin paljon, ettei sitä voi enää sivutyöksi kutsua. En oikein osaa lopettaa työntekoa ja sen takia on hyvä tulla välillä tänne Torreviejaan ottamaan pieni irtiotto arjesta. Toisaalta, työt tämänkin reissun mahdollistavat”, Mikko pohtii.

Tulevaisuudessa mies toivoo saavansa viettää Espanjan lämmössä yhä enemmän aikaa.

“Se on tavoite, että muutaman vuoden päästä teen jotakin muuta kuin konttaan ihmisten lattioilla. Liiketoimintani on Tagomon avulla kasvanut selvästi, joten kyllä kotisivuista ja Google-mainonnasta on ollut huomattavaa hyötyä”, Mikko tiivistää.

Jaa referenssi


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia