Auranmaan Katsastus

Referenssi

Auranmaan Katsastus

Asiakas

Auranmaan Katsastus

“Tagomo on meille kolmas kotisivukumppani – ja ehdottomasti niistä paras!"

Toimitusjohtaja Ville Wigren kiittelee koko prosessia erinomaiseksi. Toiveita kuunneltiin ja kaikki toteutettiin yritykselle sopivassa aikataulussa.

Auranmaan Katsastus on Riihikoskella sijaitseva katsastusasema, jota Tagomon asiakaspäällikkö lähestyi kotisivuasioiden tiimoilta. Yhteydenotto tuli hyvään hetkeen, sillä yrityksen kotisivut kaipasivat jo kovasti uudistusta. 

Puhelu sujui Auranmaan Katsastuksen toimitusjohtaja Ville Wigrenin mukaan niin mukavissa merkeissä, että kaupoista sovittiin jo puhelun päätteeksi. Myös Tagomon palvelu vaikutti toimivalta kokonaisuudelta. 

– Olemme olleet Tagomon asiakkaana vuodesta 2017. Kotisivujen lisäksi ostimme myös Google-mainontaa, joka sekin hoitui hienosti. Pystymme itse päivittämään sivujamme, sillä sivuston hallintapaneeli on rakennettu selkeäksi ja helppokäyttöiseksi. Myös Tagomon tuotannosta on oltu hyvin apuna muutosten tekemisessä, Wigren summaa.

Wigren kiittelee koko prosessia erinomaiseksi. Toiveita kuunneltiin ja kaikki toteutettiin yritykselle sopivassa aikataulussa. Hän sanoo myös, että Tagomoon saa aina helposti yhteyttä, kun tarve on.

– Tagomo on meille kolmas kotisivukumppani – ja ehdottomasti niistä paras! Mitä meille luvattiin, siitä myös pidettiin kiinni. Arvostamme tällaista palvelua erittäin paljon. Voin suositella Tagomoa muillekin yrityksille, Wigren kertoo.

Jaa referenssi


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia