Valote

Referenssi

Valote

Asiakas

Valote

Lukuaika

~2min

“Google-mainonta on tuonut meille laadukasta kauppaa”

Tagomo muuttaa yrittäjien elämää. Nyt videotuotantoyhtiö Valoten yrittäjä Vili Santala kertoo oman tarinansa.

Tagomon ja Valoten yhteistyö alkoi jokusia vuosia sitten, kun Tagomo tilasi videotuotantojen ammattilaiselta rekryvideon.

“Pääsin silloin ensi kertaa kurkkaamaan Tagomon kulissien taa. Kaikesta tuli heti sellainen fiilis, että tässä on hyvä porukka oikeanlaisella asenteella”, Valoten yrittäjä Vili Santala kertoo.

Aikaa kului ja Tagomo osti Valotelta lisää videoita. Matkan varrella Valoten liiketoiminta kasvoi ja lopulta syntyi asiakassuhde myös toiseen suuntaan.

“Olimme yhteistyömme alussa niin pieni yritys, ettei meillä ollut tsäänssiä hypätä Tagomon asiakkaaksi. Heti kun se oli mahdollista, ostimme Google-pilotin, koska halusimme satsata mainontaan”, Vili kertoo.

Päätös tuotti tulosta. Google-markkinointi toi Vilin sanojen mukaan laadukasta kauppaa ja mainontaan investointi osoittautui kannattavaksi stepiksi. Lisäksi Vili sanoo saaneensa Tagomolta paljon oppeja, jotka ovat vieneet Valotea yrityksenä eteenpäin.

“Yksi tärkeimmistä jutuista on se, mitä kaikkea olen oppinut nettisivujen rakenteesta ja toimivuudesta. Se on ollut tosi arvokasta tietoa”, Vili kiittää.

Hän kehuu Tagomon markkinoinnin tekijöitä ja yrityksen tapaa toimia.

“Sen kyllä huomaa, kun markkinointia tekevät henkilöt, joilla on osaamista ja kokonaiskuva markkinoista. Vaikka meillä on videotuotantoyhtiönä resurssit tuottaa videoita ja kuvia, ei meillä ollut osaamista siihen, miten niitä kannattaisi hyödyntää mainonnassa”, Vili sanoo.

Google-markkinoinnin ansiosta Valoten laadukkaat videot ovat saaneet valtavasti lisää silmäpareja ja yhä useampi asiakas on löytänyt yrityksen.

“Tagomon kautta meille tulleet diilit ovat olleet todella laadukkaita, suurimmasta osasta on tullut kauppaa”, Vili kertoo.

Koska videotuotantoyhtiöllä on luonnollisesti paljon videoita käytössään, on tärkeää selvittää, mitkä videot toimivat mainonnassa ja mitkä eivät. Tagomo on demonnut Valoten kanssa myös YouTube Shorts -pystyvideoita, mikä on ollut toimiva kokeilu.

“Olemme käyneet markkinoinnista saatua dataa moneen otteeseen läpi. Se on tosi tärkeää, koska juuri kertyneen datan avulla voimme laittaa paukkuja oikeanlaisiin mainosvideoihin.”

Valote haluaa satsata markkinointiin jatkossakin ja jatkaa nimenomaan Tagomon kanssa.

“Tagomolaisten kanssa on tosi helppo tehdä yhteistyötä. Aiomme sijoittaa mainontaan tulevaisuudessakin rahaa, koska sen ansiosta voimme käyttää enemmän aikaa meille ja asiakkaille tuottaviin asioihin”, Vili sanoo.
 

Kotisivut

valote.fi

Jaa referenssi


Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tehdä markkinoinnista ja mainonnasta ymmärrettävää

Me avaamme sinulle digimaailman salat ja tavat markkinoida tuloksekkaasti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kotisivut yritykselle

Sinun
yritystoimintasi
tueksi

Lue lisää ›

Google-mainonta

Mitä kaikkea
Google-mainonta
tarkoittaa?

Lue mainonnasta ›

Sosiaalisen median mainonta

Tuntuuko
somemainonta
vieraalta?

Me autamme ›

Chatbot

Huolehtii
asiakaspalvelusta
puolestasi

Tutustu tarkemmin ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia