Voittava joukkue rakentuu aina ihmisistä

Avoinna työpaikkoja oikeille ihmisille

Hei sinä! Oletko omimmillasi auringon alla?

Tagomo avaa uuden toimiston Fuengirolaan!

Olemme turkulaislähtöinen, yrittäjävetoinen ja jo kuusivuotias kasvuyritys. Maineemme on kiirinyt vauhdilla suuremmankin yleisön tietoon, sillä olemme päässeet jo Kauppalehden menestyjät -yritysten joukkoon sekä saavuttaneet Pohjoismaisen kasvusertifikaatin. Lisäksi meidät on palkittu Finnish Web Awardseissa Suomen parhaan kotisivun tekijänä jaajo.fi-sivustolla.

Avaamme pian toimiston Fuengirolan rantakadulle ja etsimme nyt joukkoomme huippuosaajia eri tehtäviin. Myyjä, asiakaspäällikkö, sisällöntuottaja, digimarkkinoinnin tekijä ja paljon muuta. Miltä kuulostaa, joko kiinnostaisi hypätä mukaan osaavaan joukkoomme?

 

Mitä voimme tarjota?

Me Tagomolla ymmärrämme hyvinvoinnin voiman. Sen vuoksi tarjoamme kaikille tagomolaisille poikkeuksellisen edun, joka oikeuttaa harrastamaan tunnin liikuntaa työpäivässä työajalla! Toimistolle rakennamme hyvät peseytymistilat ja pihasta löytyy uima-allas, johon voit pulahtaa lenkin jälkeen. Arkikin sujuu paremmin, kun pitää itsestään huolta. Muita arvostettuja etujamme ovat työn joustavuus: voit aloittaa ja lopettaa työpäiväsi joustavasti oman rytmisi mukaan ja tarvittaessa tehdä töitä osittain myös etänä.

Mitä etsimme?

Etsimme joukkoomme kovia myynnin ammattilaisia! Ratkaisumyyjänä tarjoat palveluita suomalaisille pk-yrityksille. Lisäksi etsimme yhtä myyntiryhmän päällikköä – edellytämme kokemusta tiimin vetämisestä. Olemme myös erittäin kiinnostuneista sinusta, joka osaat tuottaa tekstiä ja käytät sujuvasti tekoälyä sen tuottamisessa. Ja sinusta, joka hallitset Googlen ja sosiaalisen median mainosmuotojen toteuttamisen. Kyllä vain - paikkoja on vapaana monelle meidän alan taiturille. Haet mitä tehtävää tahansa, katsomme eduksesi, jos sinulla on kokemusta digimarkkinoinnin tuotteista ja maailmasta.

Tehtävien palkkamallit eivät ole vielä kiveen kirjoitettu, koska olemme itsekin uuden äärellä. Haluamme aidosti neuvotella hakijoiden kanssa, millaista palkkamallia te aurinkorannikkolaiset arvostatte. Pääsääntönä Tagomolla on, että tarjoamme hyvän pohjapalkan ja reilun provision perustuen tulokseen. 

Miten tästä eteenpäin?

Rekrytointi on käynnissä ja uusien toimistotilojemme remontointi on alkanut! Starttaamaan pääsemme kesällä tai heti kesän jälkeen. Pääset seuraamaan remontoinnin kulkua sosiaalisen median kanavistamme. Nappaa ne seurantaasi ja laita hakemusta sisään jo tänään.

Jätä hakemus ›
"Viihdyn Tagomolla, koska työ on haastavaa ja monipuolista. Täällä saa apuja oman kehityksen takaamiseksi. Työporukka on uskomaton."
Antti Meriläinen, ratkaisumyyjä
"Tagomolaisena olen osa yhteisöä. Yhteisöä, jonka olemassaolosta en tiennyt ennen kuin itse löysin osaksi tätä huippuosaajista ja huumorista koostuvaa porukkaa. Jos olet itse halukas kehittymään urallasi ja valmis tekemään töitä töitä sen eteen, Tagomo antaa siihen tarvittavat avaimet."
Lilli Päivärinta, myyntipäällikkö

Tarina

29.05.2024

Tutustu Elinan tarinaan HR-harjoittelijana Tagomolla!

Elina Nieminen hyppäsi osaksi Tagomo Tribeä HR-harjoittelijana helmikuussa 2024.

Lue lisää ›

Tarina

28.09.2023

Myyntityön konkari Annika Hohenthal paljastaa, miksi siirtyi suuryrityksen leivistä Tagomon riveihin

Tagomo sai tiimiinsä keväällä 2023 uuden vahvistuksen, kun Annika Hohenthal aloitti uudessa pestissään.

Lue lisää ›

Tarina

Juulia Nevala

Tagomo saa joukkoonsa huippuvahvistuksen, kun Patrik Duncker aloittaa myynnin operatiivisena johtajana

Patrik on työskennellyt myynnin parissa jo 20 vuotta, jonka aikana hän on saanut kokea myyntimaailman lukuisista eri rooleista käsin.

Lue lisää ›

Kiinnostaisiko liittyä joukkoon?

Tagomo muuttaa yrittäjien elämää digimarkkinoinnin ratkaisujen avulla.

Klikkaa ja täytä hakemus ›

Soita Postia