Rekry - Asiakaspäällikkö Turku

Meillä on fiilis

2 Paikkaa avoinna

 

TURUSSA 2

Paikkaa vapaana

Asiakas­-
päällikkö

Titteli

TYÖ ALKAA

sopivien ihmisten löydyttyä

asiakaspäällikkö

Ketä etsimme?

Hei sinä B2B-myynnin nälkäinen asiakaspäällikkö, etsimme juuri sinua osaksi Tagomon vauhdikasta kasvutarinaa!

Tagomo Digital Oy on vuonna 2018 perustettu digimainostoimisto, joka tuottaa asiakkailleen laadukkaita ja aikaa kestäviä kotisivuja osaavalla otteella. Kotisivuilla on vain asiakkaillemme aidosti tärkeitä ominaisuuksia ja kotisivualustamme on kehitetty vastaamaan yrittäjän tarpeita. Olemme Google Partner -yritys ja tarjoamme Googlen kaikki mainosratkaisut ja muun muassa Chat Botit yrityksen kasvun tueksi.

Asiakaspäällikkönä pääset osaksi rentoa ja ammattitaitoista työyhteisöä, missä sinulla on mahdollista vaikuttaa omaan työhön, olit sitten konttorilla tai etäpäivällä. Pääasiallisena tehtävänäsi on tarjota suomalaisille yrityksille parhaita markkinoilla olevia digimarkkinoinnin ratkaisuja. Toimit asiakkaiden asiantuntevana yhteyshenkilönä sekä varmistat projektien laadukkaan läpiviennin. Töitä voit tehdä puhelimitse, etäyhteyksin, kenttämyynnillä – tyyli on vapaa!

 

Hae paikkaa

Toivomme

Toivomme, että sinulta löytyisi jo näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä sekä oman asiakassalkun ylläpidosta. Sinulta löytyy jo valmiiksi digiymmärrystä eikä markkinoinnin maailma ole täysin vierasta sinulle. Toimit itseohjautuvasti ja osaat organisoida omaa työtäsi sekä olet luonteeltasi utelias oppimaan uutta ja vastuuntuntoinen. Tavoitteiden asettaminen motivoi sinua tuloksiin eikä pieni kilpailuviettikään ole pahitteeksi.

Hae paikkaa

 

Palkkamalli

Kannustavan palkkamallimme ansiosta meillä ei tarvitse aloittaa joka kuukausi nollista! Palkkamallimme koostuu pohjapalkasta (1300-2000€/kk riippuen kokemuksestasi), kuukausittaisesta myynnin provisiosta sekä kuukausittaisesta bonuksesta, joka maksetaan sinulle asiakassalkkusi tuoton mukaan. Tarjoamme lisäksi takuuprovision ensimmäisen 12kk ajaksi, jotta saat aikaa rakentaa omaa asiakassalkkuasi rauhallisemmin mielin.

Millaista meillä on työskennellä?

Tsekkaa täältä

 

Kehitä

Työssä kehittyminen

Missä asioissa sinä haluat kehittyä? Haluamme tukea työntekijöidemme osaamisen kehittämistä ja olemmekin varanneet työntekijöidemme opiskeluun palkallista työaikaa yhden työpäivän verran kuukaudessa – käytä kerralla tai osissa! Lisäksi tarjoamme sinulle liikuntaedun, ruokaedun sekä kattavien vakuutus- ja työterveyspalvelujen lisäksi loistavan työyhteisön ympärillesi.

Hae paikkaa

 

2400€ / 7300€

Haluan tienata / Minun tulee myydä

3400€ / 12100€

Haluan tienata / Minun tulee myydä

5400€ / 20000€

Haluan tienata / Minun tulee myydä

Liity tribeen

Kiinnostuitko?

Kysy lisää tai täytä hakemus alta

Hae paikkaa
 

Mikko Lehtinen
Myyntijohtaja
0438243374
mikko@tagomo.fi

 

#tagomotribe

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1100

Tagomolla on jo 1100 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Kalle Kirstilä

Smoky food Finland Oy

Lue kokemus »

Tuula Nortamo

AT Nortamo

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomon tukema Roope Rusi paini upeasti U15 SM-kultaa

Tagomo aloitti vuonna 2020 sponsoriyhteistyön nuoren painijalupauksen, turkulaisen Roope Rusin kanssa.

Lue lisää »