Hei sinä!

Rekry: Asiakaspäällikkö - Pori, Turku

Oletko myyntityön ammattilainen? Haluaisitko liittyä Suomen huikeimpaan Tribeen? Heitä hakemus sisään ja ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi työpaikkaa.

Rekrytointiprosessista vastaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana, joten haethan pikaisesti. Hakuaika tehtävään päättyy su 24.7.2022

Täytä hakemus ›

Onko sinulla kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä ja halu kehittyä edelleen?

Tervetuloa Tagomolle uudeksi asiakaspäälliköksi!

Ainutlaatuisen Tribemme riveissä työskentelee jo lukuisia markkinoinnin osaajia, mutta kasvuyrityksenä haemme joukkoomme ajoittain myös uusia tekijöitä. Työpaikkana Tagomo on yhdistelmä hyvää fiilistä ja huumorintajua sekä kovaa, ammattitaitoista tekemistä.

Me Tagomo Digitalilla ymmärrämme yrittäjien tarpeita ja vastaamme niihin räätälöidyillä markkinointiratkaisuilla. Oli kyseessä sitten uusien kotisivujen, Google-mainonnan tai vaikkapa somemarkkinoinnin tarve, me otamme homman haltuun ja autamme asiakkaitamme kohti tavoitteitaan.

Tagomo muuttaa yrittäjien elämää digimarkkinoinnin ratkaisujen avulla. Kiinnostaisiko liittyä joukkoon? Lähetä meille hakemuksesi, palkkaamme uusia tagomolaisia Turkuun ja Poriin sopivien tyyppien osuessa kohdalle!

Asiakaspäällikkönä pääset osaksi rentoa ja ammattitaitoista työyhteisöä

Tagomolla sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi.

Meillä työskentelet haluamallasi tavalla: voit käydä aktiivisesti asiakkaiden luona tai tehdä kauppaa etävälineillä – me tuemme sinua, minkä työskentelytavan itsellesi valitsetkaan.

Pääasiallinen työtehtäväsi on tarjota suomalaisille yrityksille markkinoiden parhaita digimarkkinoinnin ratkaisuja. Meillä saat salkkuusi alan parhaat tuotteet: laadukkaat kotisivu- ja sisältötuotteet, Googlen kaikki mainosmuodot, markkinoinnin automaation ja sosiaalisen median markkinointipalvelut. Tagomo on Googlen, Shopifyn ja HubSpotin virallinen kumppani.

Voit pakata salkkuusi kaikki tuotteemme tai vain sen osan, joka sopii itsellesi ja omaan myyntityyliisi kaikkein parhaiten. Roolisi on olla asiakkaiden asiantunteva yhteyshenkilö ja varmistaa projektien sujuminen laadukkaasti alusta loppuun.

Toivomme sinulta näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja oman asiakassalkun ylläpidosta

Vaikka aiempi myynnin osaamisesi ei olisikaan juuri tältä alalta, ei hätää! Me koulutamme sinut tuotteidemme saloihin.

Kattava koulutusjaksomme kestää kaikkiaan kaksi kuukautta, minkä aikana sparraamme sinulle parhaat myynnin tekniikat ja annamme avaimet ymmärtää tuotteemme läpikotaisin. 

Tärkeintä työssämme on itseohjautuva asenne, kyky organisoida omaa työtä ja halu oppia uutta. Odotamme myös, että tavoitteiden asettaminen motivoi sinua tuloksiin. Jos vielä kaiken lisäksi omaat pienen kilpailuvietin, loistavaa!

Kannustavan palkkamallimme ansiosta sinun ei tarvitse aloittaa joka kuukausi nollasta

Tagomolla asiakaspäällikkö saa ammattitaitonsa mukaista palkkaa.

Myyntialalla on totuttu yleisesti palkitsemaan vain uusasiakashankinnasta. Tagomo arvostaa jokaista asiakassuhdettaan korkealle, joten meillä palkitaan myös asiakassuhteiden säilymisestä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että asiakassalkkusi kasvaessa tyytyväisillä asiakkailla myös palkkasi nousee vähitellen sen mukana.

Tagomon palkkamalli muodostuu kokemuksesi mukaisesta reilusta pohjapalkasta (noin 1 500–2 000 €/kk) ja myynnin provisiosta, joka määräytyy asiakkassalkkusi tuottavuuden mukaan. Tarjoamme uusille asiakaspäälliköillemme aina 12 kuukauden takuuprovision, jotta voit rauhassa rakentaa sinulle mieluisaa ja tuottoisaa asiakassalkkua.

Meillä asiakkuuden hoito on yksi olennaisimmista työtehtävistä, joten uusasiakashankinta on vain extraa jo tuottavan salkkusi täytteeksi!

Mitä Tagomo tarjoaa työpaikkana?

  1. Joustavuus. Me Tagomolla uskomme, että innostunut työntekijä tekee töitä omasta tahdostaan. Tämän vuoksi työ meillä perustuu itseohjautuvuuteen ja aitoon mahdollisuuteen hallita omaa työarkea. Tagomolaisilla on esimerkiksi etätyöoikeus ja liukuva työaika, jotta jokainen voi muovata työn tekemistä itselleen sopivaksi.
  2. Tagomo Care. Tagomo Triben jäsenenä olet meille aidosti tärkeä. Olemme oikeasti kiinnostuneita työntekijöidemme hyvinvoinnista ja se näkyy meillä konkreettisesti. Tagomolaisena saat käyttöösi esimerkiksi työterveyshuollon, vuosittaisen kuntosalijäsenyyden ja laajan tapaturmavakuutuksen, joka suojaa myös vapaa-ajalla. Ehkä huikempana etuna tarjoamme mahdollisuuden käyttää tunnin päivittäisestä työajasta liikuntaan.
  3. Tagomo Academy. Tagomo on kasvuyritys, joka haluaa kehittyä ja kehittää. Työssä kehittymisen on todettu olevan merkittävä motivaation lähde myös monille työntekijöille ja siksi haluamme tarjota tilaa kehitykselle. Tagomo Academy mahdollista itsensä kehittämisen työajalla: opiskeleminen on osa työtä, työ on osa opiskelua. Näin me pysymme maailman vauhdissa, emmekä jämähdä paikoillemme.
  4. Työympäristö. Kukapa ei viihtyisi työpaikassa, jossa toimiston puitteet ovat viimeisen päälle? Turun ja Porin toimitilamme on suunniteltu huolella työntekijöiden viihtymistä ajatellen. Toimistomme ovat nykyaikaisia, tyylikkäitä ja toimivia. Kaikilla työntekijöillämme on käytössään esimerkiksi työergonomiaa tukevat sähköpöydät ja Applen työvälineet. Tauolla voi istahtaa rentoutushuoneen hierontatuoliin ja nauttia kupista hyvää kahvia.
  5. Tagomo Tribe. Tagomolla vallitseva fiilis on yksi tärkeimmistä supervoimistamme. Meillä jokainen saa olla oma itsensä! Vaikka töitä riittää ja niitä tehdään tosissaan, arkeamme maustaa päivittäinen huumori. Yhteisöllisyys on meille tosi tärkeä juttu ja pidämme siitä huolta järjestämällä kaikenlaista kivaa työnteon vastapainoksi.

Arvot, jotka tekevät meistä Tagomon

Tagomo käy hyvinvoinnilla

Kun henkilöstö voi hyvin, myös asiakkaat hyötyvät. Tagomolla tehdään pitkäjänteistä työtä sen eteen, että jokaisella työntekijällämme olisi aidosti hyvä olla. Tribemme merkittävimpiä etuja ovat mahdollisuus käyttää tunti päivittäisestä työajasta liikuntaan sekä vapaus työskennellä ajasta ja paikasta riippumatta. Kun me voimme hyvin, pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Vastuuntunto omasta työstä näkyy rehtinä tekemisenä

Tagomolla tehdään töitä rehellisesti ja sydämellä. Tekijöitämme yhdistää vilpitön halu auttaa ihmisiä digimarkkinoinnin saralla, mutta ei minkä tahansa kustannuksella. Seisomme aina suoraselkäisesti työmme takana ja olemme se markkinointikumppani, joka kertoo rehellisesti myös vaikeammat asiat.

Pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan

Vaikka Tagomolla puurretaan päivästä toiseen kovasti töitä, emme unohda huumoria. Meille on tärkeää näyttää, että ensiluokkainen työnjälki ja hyvä fiilis huumorintajulla höystettynä voivat kulkea käsi kädessä. Otamme työmme vakavasti, mutta totisia me emme ole. Tagomolle myös asiakas on tervetullut aina juuri sellaisena kuin on.

Halu kehittyä ja kehittää vie kohti parempaa

Digimarkkinoinnin huipulla pysyminen vaatii kovaa työtä. Me Tagomolla pidämme osaamisemme ajan tasalla ja opiskelemme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota digimarkkinoinnin uusimpia ja parhaiksi todettuja ratkaisuja asiakkaillemme. Samalla haluamme ulottaa kehityksen myös asiakkaisiimme tekemällä digimarkkinnoinnista heille aidosti ymmärrettävää. Meille on tärkeää, että asiakas todella tietää, mitä ostaa.

Tagomo Tribe on ainutlaatuinen porukka ammattilaisia

T = Taitava. Tribemme on täynnä markkinnoinnin kovia osaajia ja olemme todella hyviä siinä, mitä teemme. Me emme peittele osaamistamme, vaan jaamme sitä eteenpäin ylpeydellä.

R = Rohkea. Me Tagomolla uskallamme olla juuri sellaisia kuin olemme ja tehdä tarvittaessa erilaisia ratkaisuja kuin muut. Kehityksen vauhdissa pysyminen vaatii rohkeutta muuttua ja kehittää uutta!

I = Inhimillinen. Vaikka kyse onkin yritystoiminnasta, inhimillisyyttä ei saa koskaan unohtaa. Me haluamme aidosti ymmärtää yrittäjiä ja auttaa heitä kehittämään yritystoimintaansa digimarkkinointiratkaisujen avulla.

B = Bailaava. Sopivasti. Jokainen meistä kaipaa joskus myös juhlaa arjen ja työn rinnalle ja sekin meillä osataan! Kun otamme välillä rennosti, jaksamme taas painaa duunia uudella draivilla.

E = Erityinen. Me olemme spesiaali työyhteisö monella tapaa ja loistava yhteishenki on yksi salaisista aseistamme. Persoonallinen porukkamme koostuu erilaisista tekijöistä, joista jokainen on arvokas ja saa äänensä kuuluviin.

Kiinnostuitko?

Kasvuvauhtimme on kovaa ja rekrytoimme useamman asiakaspäällikön kerralla. Vinkkaa siis tehtävästä myös kaverillesi ja tsekkaa hakuohjeet alta. 

Rekrytointiprosessista vastaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Tehtävästä sinulle lisätietoja antaa Suomen Henkilöstötalolta ark. klo 9-15 välillä:
vk 26 Tiina Vainio, p. 010 2306 527 / tiina.vainio@henkilostotalo.fi
vk 27,28,29 Juuso Ojala, p. 010 2306 529 / juuso.ojala@henkilostotalo.fi

Käymme hakemuksia läpi ja järjestämme haastatteluja jo hakuaikana, joten haethan pikaisesti. Hakuaika tehtävään päättyy su 24.7.2022

Hae nyt!

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Postia