Rekry - Asiakaspäällikkö Meillä on fiilis

2 Paikkaa avoinna

 

2

Paikkaa vapaana

Asiakas­-
päällikkö

Titteli

TYÖ ALKAA

sopivien ihmisten löydyttyä

asiakaspäällikkö

Ketä etsimme?

Etsimme B2B -myynnissä työskennellyttä henkilöä, jolla on jo näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä ja oman asiakassalkun huolenpidosta. Asenteeltasi olet eteenpäinpyrkivä, rehellinen ja positiivinen. Haluat kehittyä ja kykenet oma-aloitteeseen työskentelyyn. 

Miksi töihin Tagomolle?

Tagomo koostuu dynaamisesta joukosta digitaalisen ajan ammattilaisia. Jokainen työntekijämme kertoo viihtyvänsä hyvin Tagomolla, sillä meillä on erittäin matalan kynnyksen organisaatio ja kotoisan rento meininki toimistolla. Kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työaikaansa ja tekemiseen, olipa konttorilla tai etäpäivällä. Joustoa löytyy, kun sitä tarvitaan. 

Voit luottaa siihen, että salkussasi ovat aina alan huipputuotteet ja tyytyväisimmät asiakkaat. Yrittäjillämme ja henkilökunnallamme on kokemusta useiden tuhansien verkkosivuratkaisujen ja Googlen mainoskampanjoiden menestyksekkäästä toteutuksesta.

Palkkamalli, joka motivoi myymään

Tiesitkö, että myynnin ei tarvitse lähteä joka kuukausi nollista? Tagomon ainutlaatuinen palkkamalli koostuu pohjapalkasta, tekemästäsi kuukausittaisesta myynnin provisiosta, sekä kuukausittaisesta bonuksesta, joka maksetaan asiakassalkkusi tuoton mukaan.

 

Hae paikkaa

asiakaspäällikkö

Voi hyvin töissä ja vapaa-ajalla

Haluamme, että sinä voit hyvin töissä ja työn ulkopuolella. Panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin Tagomo Care -ohjelmalla, jonka arvo on sinulle jopa 600€ nettona vuodessa. Ohjelma on sinun muokattavissasi ja se koostuu juuri niistä elementeistä, joista sinun hyvinvointisi muodostuu. Henkilökohtaisen Care-ohjelman lisäksi järjestämme koko talon hyvinvointiin tähtääviä koulutuksia, tapahtumia ja aktiviteetteja. Tarjoamme henkilöstöllemme lisäksi lakisääteistä laajemman terveydenhuollon ja erittäin kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Vastuualueesi ja tehtäväsi

Tehtäväsi on myydä verkkosivustoja ja tarjota asiakkaillesi Googlen mainosratkaisuja (hakusana, Display, Remarketing, Youtube, Gmail, Discover). Työ on ensin pääasiallisesti reipasta asennetta ja kovaa tahtoa vaativaa uusasiakashankintaa, mutta onnistumisten myötä pääset nauttimaan salkkusi hedelmistä. Jokainen taloon tuoma asiakas kasvattaa asiakassalkkuasi ja tuo sinulle lisää herkullisia myyntimahdollisuuksia.

Hae paikkaa

 

Kehitä

Missä työt tehdään

Voit tehdä töitä puhelimitse, verkon yli tapaamisilla, kenttämyynnillä tai kutsumalla asiakkaat viihtyisään toimistoomme, Porin Crazy Towniin tai Turun Länsi1:seen. Avoin ja matala organisaatiomallimme mahdollistaa sen, että työntekijöille riittää vastuuta ja vapautta. Hierarkia loistaa poissaolollaan, joten jokainen työntekijä päättää itse, miten ja missä työnsä suorittaa. Emme silti elä pellossa, vaan työtämme ohjaavat selkeät tavoitteet ja kannustava esimiestyö.

Kehitä omaa osaamistasi Tagomolla

Tagomo Academy antaa sinulle mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttasi. Lähes kaikki myyjämme ovat suorittaneet menestyksekkäästi Googlen sertifikaatteja, joiden avulla myynti helpottuu ja oma tekeminen muuttuu varmemmaksi. Rohkaisemme jokaista työntekijäämme oppimaan myös oman laatikkonsa ulkopuolelta ja tuomaan uuden tiedon kaikkien saataville. Olemme varanneet työntekijän omatoimiseen tai ohjattuun opiskeluun palkallista työaikaa yhden työpäivän verran kuukaudessa. Voit käyttää tämän ajan kerralla tai osissa. Missä sinä haluaisit kehittyä?

Hae paikkaa

 

2400€ / 7300€

Haluan tienata / Minun tulee myydä

3400€ / 12100€

Haluan tienata / Minun tulee myydä

5400€ / 20000€

Haluan tienata / Minun tulee myydä

Liity tribeen

Tule työskentelemään huippu­tiimiin

Organisaatiomme jokainen jäsen on huippuunsa optimoitu ja rasvattu osa koneistoa, joka muodostaa Tagomon yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kuten eräs asiakas sanoi meistä, samaa toivomme sinulta: “Etsin kaikilta kumppaneilta samoja arvoja joihin itse työssäni nojaan: laatu, täsmällisyys, rehellisyys ja asiakkaasta huolehtiminen.”

Tule osaksi mielenkiintoisia ja haastavia projekteja, joiden ohella opit alasta paljon. Kiitämme panoksestasi maksamalla työstäsi reilun korvauksen.

Kysy lisää tai jätä hakemus jo tänään

Mikko Lehtinen
Myyntijohtaja, yrittäjä

mikko@tagomo.fi

043 8243374

 

#tagomotribe

97%

Kotisivuasiakkaistamme jatkaa sopimusta kanssamme.

 

1000

Tagomolla on jo 1000 kotisivuasiakasta

5h

Aika, jonka asiakkaamme keskimäärin käyttävät kotisivuprojektiimme

*Lähde Feedbackly asiakastyytyväisyys­kysely

Asiakkaidemme kokemuksia

Mika Mäkipere

1kkunat

Lue kokemus »

Jim Karjalainen

Jimer Oy

Lue kokemus »

Tagomon tarinoita

Tagomon vuosi 2020

13 työntekijää osakkaaksi, avasimme toimiston Poriin ja tuplasimme liikevaihdon.

Lue lisää »